Accommodaties / Verhuur

Op 50 meter van het strand, tussen de Etang du Grec en de Middellandse Zee, biedt onze Camping Saint Maurice *** u de verhuur van stacaravans in Palavas-les-Flots in de Hérault in het hart van de Occitanie regio. U zult genieten van comfortabele en warme accommodatie in een rustige en familiale omgeving met directe toegang tot de Middellandse Zee.

Vier categorieën van stacaravans om natuur en comfort te combineren in Palavas-les-Flots

Bereid uw volgende kampeervakantie aan de Middellandse Zee voor en kies de accommodatie die het beste bij u past.
Om aan alle levensstijlen, wensen en budgetten te voldoen, bieden wij vier categorieën stacaravans in Palavas-les-Flots. Met het gezin, met z'n tweeën of met vrienden, vindt u noodzakelijkerwijs de kampeerverhuur van uw dromen om in de Hérault te verblijven in het grootste comfort!

Accommodatie op maat voor uw vakantie in de Hérault

Met een capaciteit van 2 tot 8 personen heeft elke stacaravan twee of drie slaapkamers, een uitgeruste keuken, een woonkamer, een badkamer met douche, wastafel en toilet. Een houten terras met tuinmeubilair stelt u in staat om buiten te genieten van uw maaltijden en ten volle te genieten van de natuur. Wacht niet langer en boek nu uw stacaravan in Palavas-les-Flots!

Camping Frankrijk Hérault (FR) Campsite France Frankrijk Hérault (GB) Campingplatz Frankreich Frankrijk Hérault (DE) Camping Frankrijk Frankrijk Hérault (NL)
04 67 68 99 61
Welkom op het domein van Saint Maurice

Beschikbaarheid :

Reservering

Ons aanbod van accommodaties :

stacaravan o'phéa 1 slaapkamer - 2/4 pers. in palavas-les-flotsStacaravan O'phéa 1 slaapkamer - 2/4 pers.2/4 pers.1 kam.stacaravan o'hara 2 slaapkamers - 4/6 pers.Stacaravan O'hara 2 slaapkamers - 4/6 pers.4/6 pers.2 kam.26 m²stacaravan o'hara 2 slaapkamers terras - 4/6 pers. geklimatiseerdStacaravan O'hara 2 slaapkamers Terras - 4/6 pers. geklimatiseerd4/6 pers.2 kam.29,20 m²stacaravan o'phéa 3 slaapkamers - 6/8 pers.Stacaravan O'phéa 3 slaapkamers - 6/8 pers.6/8 pers.3 kam.29,20 m²staanplaatsenStaanplaatsen1/2 pers.
Situation du camping à Palavas les Flots près de Montpellier dans l'Hérault (34)
Ontdek de Hérault

Ontdek de hoge toeristische plaatsen die de omgeving van Palavas in de Languedoc Roussillon u te bieden heeft.

Meer info
Vacances camping dans l'Héraut, un port de Méditerranée