Staanplaatsen

Onze Camping Saint Maurice *** biedt u de verhuur van staanplaatsen voor tenten, campers en caravans in Palavas-les-Flots in de Hérault. Geniet van de geneugten van het buitenleven in een groene omgeving, met de Middellandse Zee aan uw voeten en de Griekse vijver als achtergrond. Een verandering van omgeving gegarandeerd!

Een idyllische omgeving voor kamperen aan de Middellandse Zee

Kom genieten van de rust en de natuur tussen de Big Blue en de Griekse vijver. Aan de ene kant, het strand van Palavas-les-Flots op slechts een paar meter afstand en aan de andere kant, de roze flamingo's rond de Ballestras Redoubt, maken elk seizoen het geluk van de kampeerders. In deze idyllische omgeving nodigt onze camping u uit om uw tent op te zetten, uw caravan op te zetten of uw camper te parkeren.

Een kampeervakantie waar natuur en comfort op de afspraak zijn!

Wij bieden u de verhuur van kampeerplaatsen met een oppervlakte van 70 tot 90 m², geschikt voor maximaal 6 personen.
U beschikt over een elektrische aansluiting (10A) en er zijn waterpunten in de buurt van elk perceel. De sanitaire voorzieningen zijn uitgerust met individuele douchecabines, toiletten, afwasplaatsen met warm water. Om uw comfort te perfectioneren, biedt de camping u ook toegang tot wifi (tegen betaling) en een wasruimte met wasmachine.

Kies uw data :

Camping Frankrijk Hérault (FR) Campsite France Frankrijk Hérault (GB) Campingplatz Frankreich Frankrijk Hérault (DE) Camping Frankrijk Frankrijk Hérault (NL)
04 67 68 99 61
Welkom op het domein van Saint Maurice

Beschikbaarheid :

Reservering
Situation du camping à Palavas les Flots près de Montpellier dans l'Hérault (34)
Ontdek de Hérault

Ontdek de hoge toeristische plaatsen die de omgeving van Palavas in de Languedoc Roussillon u te bieden heeft.

Meer info
Vacances camping dans l'Héraut, un port de Méditerranée