Kamperen in Palavas-les-Flots

Droomt u van een onvergetelijke vakantie aan zee waar prachtige stranden en prachtige landschappen elkaar opvolgen? Welkom in Palavas-les-Flots, een gerenommeerde badplaats in de Hérault regio van Occitanië nabij Montpellier. Gelegen in de Golf van Leeuwen, wordt de stad begrensd door de Middellandse Zee. Tijdens uw verblijf op onze familiecamping aan zee ontdekt u de kades, stranden en havens en geniet u van de vele activiteiten.

Palavas Les Flots, de feestelijke stad bij uitstek.

Palavas-les-Flots wordt het hele jaar door verlicht door traditionele festivals. Als de avond valt, is het een kans voor u om magische uitstapjes te beleven, elk zo magisch als de volgende. U zult verwend worden met een keuze aan de hand van uw wensen. Opgemerkt moet worden dat elk belangrijk evenement wordt gekenmerkt door grote vuurwerkshows op de havenpier. Ondertussen zijn er concerten, openluchtbioscoop, pretpark en vele anderen die hun armen uitstrekken voor een geslaagde vakantie aan de Middellandse Zee.

Activiteiten voor iedereen.

In Palavas-les-Flots wordt er alles aan gedaan om een aangenaam verblijf te hebben. Onze badplaats biedt een breed scala aan activiteiten voor het hele gezin. Dit is een gelegenheid voor u om te genieten van een breed scala aan wateractiviteiten: strand en glijsporten en duiken.

Palavas-les-Flots heeft ook unieke natuurgebieden zoals de Griekse vijver met zijn roze flamingo's. Deze vijver ligt net achter onze 3 sterren camping Domaine Saint Maurice. Vanuit Palavas kunt u de andere vijvers zoals die van Thau, Vic, Ingril, Perols en Perols ontdekken en onze mooie afdeling en haar rijkdom ontdekken.
Als u vanaf de hoogte een bezoek wilt brengen aan de 43 meter hoge Mediterrane vuurtoren is een must.

Ga naar Palavas-les-Flots.

Palavas-les-Flots heeft een bevoorrechte geografische ligging en is zeer gemakkelijk te bereiken. Montpellier, de belangrijkste stad van het departement Hérault, ligt op enkele kilometers van uw huurauto en wordt bediend door talrijke snelwegen en nationale wegen. Het is dus gemakkelijk te bereiken met de auto, maar ook met het vliegtuig of de trein.

Met het vliegtuig ligt de luchthaven van Montpellier op slechts 6 km van onze camping in Palavas-les-Flots.

Met de trein komt u aan bij het treinstation van Montpellier SNCF, dat op ongeveer tien kilometer afstand ligt. Bij de uitgang van het station brengt lijn 3 u naar uw bestemming.

Camping Frankrijk Hérault (FR) Campsite France Frankrijk Hérault (GB) Campingplatz Frankreich Frankrijk Hérault (DE) Camping Frankrijk Frankrijk Hérault (NL)
04 67 68 99 61
Palavas-les-flots

Beschikbaarheid :

Reservering
Situation du camping à Palavas les Flots près de Montpellier dans l'Hérault (34)
Ontdek de Hérault

Ontdek de hoge toeristische plaatsen die de omgeving van Palavas in de Languedoc Roussillon u te bieden heeft.

Meer info
Vacances camping dans l'Héraut, un port de Méditerranée