Vrije tijd aan de rand van de Middellandse Zee

Onze camping Saint Maurice *** in Palavas-les-Flots biedt weinig activiteiten, omdat wij de voorkeur geven aan rust en ontspanning om de rust van onze kampeerders te behouden. Op 3 kilometer van de camping, het levendige en levendige stadscentrum van Palavas, dat veel te bieden heeft om tijd door te brengen met familie en vrienden zonder zich ooit te vervelen!

Activiteiten op de camping voor kinderen en tieners

Naast het zwemparadijs met glijbaan en pierenbad, zullen uw kinderen zich vermaken in de speeltuin die speciaal aan hen is gewijd. Ondertussen spelen tieners voetbal op het voetbalveld tijdens teamwedstrijden of organiseren geïmproviseerde tafeltennistoernooien. De ouders kunnen genieten van de geneugten van de petanque in de steegjes van de camping of ontspannen in de spa van het zwembad.

Uw campingavonden in de Hérault

s Avonds bieden wij u in de zomer elke woensdag een animatie aan. Op het programma: dansavonden en thema-maaltijden om uw vakantie in Palavas-les-Flots een feestelijk tintje te geven!

In Palavas, een vloed aan activiteiten voor het hele gezin!

De nabijheid van het stadscentrum van Palavas (3 km) is een echt pluspunt om overdag en 's avonds te genieten van de vele vrijetijdsactiviteiten en entertainment.
Aan de zeezijde staan watersporten in de schijnwerpers: zeilen, surfen, kitesurfen, staand peddelen, zeekajakken, jetskiën, maar ook beach-soccer, beachvolleybal, zandburgwedstrijden en de minigolf op het strand van Palavas. U kunt ook genieten van uw favoriete vrijetijdsactiviteiten: vissen, golf, mountainbiken, paardrijden, enz.

In de zomer biedt het resort Hérault een prachtig activiteitenprogramma voor het hele gezin: concerten, voorstellingen, elke donderdag een openluchtcinema, toro-piscines en Languedoc steekspeltoernooien staan op de agenda van uw vakantie in Palavas-les-Flots! Van juni tot september vindt in de zomer voor de arena's de "Luna Park" beurs plaats. De kinderen zijn er dol op!

Camping Frankrijk Hérault (FR) Campsite France Frankrijk Hérault (GB) Campingplatz Frankreich Frankrijk Hérault (DE) Camping Frankrijk Frankrijk Hérault (NL)
04 67 68 99 61
Loisirs du camping

Beschikbaarheid :

Reservering
Situation du camping à Palavas les Flots près de Montpellier dans l'Hérault (34)
Ontdek de Hérault

Ontdek de hoge toeristische plaatsen die de omgeving van Palavas in de Languedoc Roussillon u te bieden heeft.

Meer info
Vacances camping dans l'Héraut, un port de Méditerranée